De Kerkenhoek (De Viersprong)

Dalfsen - Nieuwleusen
Actueel aanbod

€ 340.000,- tot € 340.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 95m2
Inhoud
325 - 325m3

Over dit project

Alleen appartement met bouwnummer 24 is nog beschikbaar!

In de 'Kerkenhoek' in Nieuwleusen, in het centrum gelegen, worden deze 20 nieuwe appartementen gebouwd. Je leest het goed. De bouw is al begonnen. De verwachte oplevering is najaar 2021. Op loopafstand van de winkels, de markt op zaterdag en de bushalte naar Zwolle, zijn appartementen ontwikkeld waar voorheen Grand café De Viersprong stond. Dit Grand café zal op de oude locatie terug komen.

Het geheel is gesloopt en zal volledig nieuw, naar de huidige duurzame bouweisen, gebouwd worden. De appartementen liggen op de begane grond, de eerste en tweede verdieping en beschikken o.a. over een eigen parkeerplaats, een berging, een lift, vloerverwarming, een warmtepomp (gasloos) en zonnepanelen. De laatste beschikbare appartementen hebben circa 95 m² woonoppervlak en beschikken over twee slaapkamers.

De Kerkenhoek is de benaming van een van de oudste kruispunten van Nieuwleusen, vanwaar voorheen de oude zandweg naar Zwolle liep. Dit is nu het Westeinde. De historie is dan ook goed te zien bij de omliggende panden, het Palthebos met het Palthemusuem, de Grote kerk en de oude rode beuken langs het Westeinde. Dit is één van de mooiste plekjes van Nieuwleusen!

Wil je meer weten over dit project of de actuele beschikbaarheid, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kerkenhoek (De Viersprong)
Start verkoop
2021 (3e kwartaal)
Koopwoningen
3
Prijs
€ 340.000,- tot € 340.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dalfsen.

Aanmelden