Actueel

Nieuws

Vernieuwde website Lokaal nieuws donderdag 14 januari 2021

Vernieuwde website

Na enig denk- en schrijfwerk en een toffe fotoshoot presenteren we met trots onze vernieuwde website

Het ontwerpen van een complete inrichting gaat in veel gevallen niet in één dag en zo is dat ook met het ontwerpen van een website. De oorspronkelijke website hebben we begin 2015 laten bouwen door Active Creations. Dit was met de start van mijn bedrijf als interieurontwerper. Destijds wist ik niet wat mij te wachten stond. Nu, vijf jaar verder, is er zoveel gebeurd en veranderd dat de oude website niet meer voldeed.

Kerst arrangement Lokaal nieuws woensdag 16 december 2020

Kerst arrangement

Er zijn zoveel manieren te bedenken voor een mooie versiering met kerst, maar wat kan er nu op tegen een prachtig kerstarrangement met bloemen?

Samen met Lisanne regel ik al enkele jaren de aankleding en decoratie voor hotel Zwartewater in Zwartsluis. Met veel enthousiasme en plezier hebben we dit altijd gedaan.

In de rubriek ‘aanstormend talent’ kreeg ze een podium en daar vertelt ze enthousiast over haar toekomstdroom. Het arrangement is gemaakt in de stijltrend * Crazy Illusions.

 

Winkel restyling Lokaal nieuws dinsdag 08 december 2020

Winkel restyling

De etalage van een winkel moet uitnodigen om naar binnen te gaan (en te blijven). De uitstraling in de winkel moet kloppen met de producten die er worden verkocht.

Mijn loopbaan in de interieurbranche is jaren geleden begonnen als verkoopmedewerker bij de Hubo. Een doe-het-zelf winkel met een breed assortiment. Deze Hubo was met name gespecialiseerd in verf- en technisch advies (omdat het voorheen een verfspeciaalzaak was). Tot voor kort gaf ik advies vanuit Decokay (woonspeciaalzaak) als zelfstandig stylist en ik vind het geven van kleuradvies nog steeds één van de leukste werkzaamheden. Je ziet gelijk resultaat als er kleur in een interieur wordt toegepast.

Kerst workshop Lokaal nieuws maandag 30 november 2020

Kerst workshop

Als het in jouw huis nu al draait om natuurlijke materialen en kleuren, dan zit je met dit kerststuk (en dé trend van 2020) helemaal goed.

Natuurlijke kleuren en materialen zijn al een tijd niet meer weg te denken uit ons interieur. Met kerst hoef je er alleen maar een toefje glitter en glamour aan toe te voegen en er ontstaat gelijk een instant kerstgevoel.

Stalenbibliotheek Lokaal nieuws donderdag 26 november 2020

Stalenbibliotheek

Eén van de belangrijkste onderdelen van een interieuradvies is de combinatie van kleuren en materialen. Het combineren van deze twee is van invloed op hoe een interieur op iemand overkomt.

Liefde voor kleur en materiaal zit in mijn DNA. Ik kan me nog goed herinneren dat ik als meisje van 9 (zo’n 30 jaar geleden : )) een rood met roze kledingcombinatie droeg naar school. In die tijd kon dat écht niet! En ook schilderde ik op tienerleeftijd een wand in mijn slaapkamer een terra kleur, terwijl grijs “in de mode” was. Tegenwoordig kan bijna alles qua kleur- en materiaalcombinatie. Zowel in kleding als het interieur. De juiste balans is daarin erg belangrijk. Daarnaast heeft het natuurlijk te maken met een ‘durf factor’ en soms is het fijn als je daar een handje bij wordt geholpen ; )

 


 

Kerststyling-box 2020 Lokaal nieuws maandag 16 november 2020

Kerststyling-box 2020

Kerst 2020 zal waarschijnlijk voor velen van ons anders verlopen dan we gewend zijn. Reden genoeg om even te balen, maar we hoeven niet bij de pakken neer te gaan zitten.

Mijn creatieve brein staat nooit ‘on hold’. Je kunt het misschien wel het beste vergelijken met een popcornmachine. De hele dag (en vaak ook ‘s nachts) ploppen er ideeën op in mijn hoofd. Zo is ook de kerststyling-box 2020 ontstaan.

Horeca interieuradvies Lokaal nieuws maandag 09 november 2020

Horeca interieuradvies

Kleuren die op elkaar zijn afgestemd, een sfeervolle ambiance in combinatie met de juiste meubels, dat maakt dit restaurant tot een prachtig plaatje in het mooie dorp Giethoorn.

Giethoorn, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd, is omgeven door water. Aan één van de grachten, in het centrum, ligt het restaurant en verhuurbedrijf Smit. Wie aan Giethoorn en omgeving denkt, ziet punters over het water glijden. Vroeger vaak vol met turf of riet , tegenwoordig net zo vaak vol met toeristen.

Binnenkijken bij Johan en Marjo Lokaal nieuws donderdag 05 november 2020

Binnenkijken bij Johan en Marjo

Pas op! Dit kan jou ook overkomen; ) Een simpele muurdoorbraak tussen kamer en keuken heeft geleid tot een complete metamorfose.

“Kiezen we voor een gesloten of open keuken?” is een vraag die heel veel mensen stellen. De één houdt van gescheiden, terwijl de andere bij een open keuken een fijner gevoel heeft. Johan en Marjo besloten voor het laatste en vroegen John dit te realiseren.

Duurzaam wonen Lokaal nieuws donderdag 29 oktober 2020

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen?! Je hebt hier ongetwijfeld een mening over en misschien ben je er zelf wel mee bezig. Maar op welke manier en hoever ga je? Ideeën hebben over duurzaamheid is mooi, maar dit toepassen

De overheid heeft bepaald dat ons land per 2050 bijna geen CO2-uitstoot meer mag hebben. Dit heeft onder meer grote gevolgen voor zowel nieuwe als bestaande woningen.

Een luxe appartement, villa of huis: Chique materialen, luxe details en verfijnde afwerkingen passen Lokaal nieuws maandag 05 oktober 2020

Een luxe appartement, villa of huis: Chique materialen, luxe details en verfijnde afwerkingen passen

Op dit moment werk ik aan een opdracht voor een klant met speciale woonwensen en kwaliteitseisen aan hun nieuw te bouwen, rietgedekte villa. Getekend door Korfker architecten. Voor deze klant ga ik op zoek naar unieke materialen en begeleid hen bij het aankopen van de vloer, de raamdecoratie, verlichting, meubels, keuken en badkamers. Ik geef advies over kleur- en materiaalgebruik en overleg met de architect over de beste indeling om zo, samen met de klant, het maximale uit het huis te halen.

 


 

Glashelder Lokaal nieuws dinsdag 08 september 2020

Glashelder

Een vaas vol vrolijke bloemen geven grauwe (herfst)dagen een frisse, kleurrijke touch en daar wordt iedereen toch blij van? Welkom in september! We laten de zomer alweer bijna achter ons en gaan de herfst tegemoet.

Ik kan echt genieten van dit seizoen, met z’n mooie kleuren en heerlijke geuren. Qua uiterlijk ben ik een herfsttype en dit is ook nog eens de maand waarin ik jarig ben : ) Kortom, dit is één van mijn favoriete seizoenen. Al hoop ik nog wel op een paar zonnige dagen. Jij ook?

De ideale thuis werkplek Lokaal nieuws donderdag 03 september 2020

De ideale thuis werkplek

Vijf tips hoe jij het beste uit je thuiswerk-omgeving kunt halen. Thuiswerken heeft z’n voor- en nadelen. Daar is bijna iedereen het wel over eens.

Het lijkt erop dat steeds meer mensen vanuit huis moeten en kunnen werken. Niet elk beroep kun je vanuit huis uitoefenen, maar voor degene die zijn kantoorbureau heeft ingeruild voor de keukentafel, heb ik een aantal tips. De keukentafel is namelijk meestal niet de meest ideale oplossing.

Online interieuradvies Lokaal nieuws maandag 24 augustus 2020

Online interieuradvies

?Ga je verhuizen of ben je toe aan een make-over? Je hoeft de deur niet uit om professioneel interieuradvies te krijgen.

De digitale wereld gaat snel, heel snel. Daar kunnen we niet omheen. Steeds meer mensen gaan thuis werken, volgen een opleiding online, vergaderingen digitaal en ook shoppen doen we via het net.

Het fysieke contact wat ik met mensen heb, vind ik natuurlijk het allerleukst en prettigst. De maatregelen hierover zijn echter weer aangescherpt en dat betekent dat we, als het kan, zoveel mogelijk moeten proberen om op een ander manier contact te leggen. En gelukkig hebben we daar goede mogelijkheden voor.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dalfsen.

Aanmelden