Actueel

Nieuws

Een luxe appartement, villa of huis: Chique materialen, luxe details en verfijnde afwerkingen passen Lokaal nieuws maandag 05 oktober 2020

Een luxe appartement, villa of huis: Chique materialen, luxe details en verfijnde afwerkingen passen

Op dit moment werk ik aan een opdracht voor een klant met speciale woonwensen en kwaliteitseisen aan hun nieuw te bouwen, rietgedekte villa. Getekend door Korfker architecten. Voor deze klant ga ik op zoek naar unieke materialen en begeleid hen bij het aankopen van de vloer, de raamdecoratie, verlichting, meubels, keuken en badkamers. Ik geef advies over kleur- en materiaalgebruik en overleg met de architect over de beste indeling om zo, samen met de klant, het maximale uit het huis te halen.

 


 

Glashelder Lokaal nieuws dinsdag 08 september 2020

Glashelder

Een vaas vol vrolijke bloemen geven grauwe (herfst)dagen een frisse, kleurrijke touch en daar wordt iedereen toch blij van? Welkom in september! We laten de zomer alweer bijna achter ons en gaan de herfst tegemoet.

Ik kan echt genieten van dit seizoen, met z’n mooie kleuren en heerlijke geuren. Qua uiterlijk ben ik een herfsttype en dit is ook nog eens de maand waarin ik jarig ben : ) Kortom, dit is één van mijn favoriete seizoenen. Al hoop ik nog wel op een paar zonnige dagen. Jij ook?

De ideale thuis werkplek Lokaal nieuws donderdag 03 september 2020

De ideale thuis werkplek

Vijf tips hoe jij het beste uit je thuiswerk-omgeving kunt halen. Thuiswerken heeft z’n voor- en nadelen. Daar is bijna iedereen het wel over eens.

Het lijkt erop dat steeds meer mensen vanuit huis moeten en kunnen werken. Niet elk beroep kun je vanuit huis uitoefenen, maar voor degene die zijn kantoorbureau heeft ingeruild voor de keukentafel, heb ik een aantal tips. De keukentafel is namelijk meestal niet de meest ideale oplossing.

Online interieuradvies Lokaal nieuws maandag 24 augustus 2020

Online interieuradvies

?Ga je verhuizen of ben je toe aan een make-over? Je hoeft de deur niet uit om professioneel interieuradvies te krijgen.

De digitale wereld gaat snel, heel snel. Daar kunnen we niet omheen. Steeds meer mensen gaan thuis werken, volgen een opleiding online, vergaderingen digitaal en ook shoppen doen we via het net.

Het fysieke contact wat ik met mensen heb, vind ik natuurlijk het allerleukst en prettigst. De maatregelen hierover zijn echter weer aangescherpt en dat betekent dat we, als het kan, zoveel mogelijk moeten proberen om op een ander manier contact te leggen. En gelukkig hebben we daar goede mogelijkheden voor.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dalfsen.

Aanmelden