Terug naar Project

Ruime appartementen

Landelijk wonen in een van de mooiste dorpen van Nederland, omringd door natuur, luxe en comfort. Op een centrale locatie in Dalfsen, omgeven door groen, realiseren we het kleinschalige appartementencomplex Het Wiggerinck, met zes ruime en luxueuze appartementen.

Het unieke all inclusive concept geeft je de kans om hier helemaal je eigen paleisje van te maken: de twee badkamers, de keuken en de wandafwerking zijn bij de koopprijs inbegrepen en mag je naar eigen wens laten inrichten. Een luxe behang of toch liever stucwerk? Een landelijke keuken met kookeiland of een strak design met geïntegreerde afzuiging? Alles is mogelijk en wij regelen het voor je, jij hoeft straks alleen nog maar je dozen uit te pakken!

Behalve de circa 125 m² woonoppervlakte heb je de beschikking over een fijne zonnige buitenruimte, een parkeerplaats op eigen terrein, een berging en een overdekte fietsenstalling met oplaadpunt.

BUITENGEWOON DUURZAAM
Bovendien zijn deze appartementen helemaal klaar voor de toekomst. De hoogwaardige isolatie, duurzame verwarming en zonnepanelen zorgen voor een laag energieverbruik en geen gasverbruik. Bij een gemiddeld verbruik zijn de energielasten tussen de circa 35 en 90 euro per maand.

KENMERKEN:
- Ruime appartementen van gemiddeld circa 125 m 2
- Geheel geïsoleerd en vrij van gasverbruik
- 3 Slaapkamers
- 2 Badkamers waarvan 1 en suite
- Inpandige berging met ruimte voor wasmachine en droger
- Luxe wandafwerking en tussen de hal en woonkamer een mooie staal- look deur met glas.
- Ruim terras op het zuiden van circa 19 m²
- Overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor e-bike
- Veilig parkeren op eigen terrein.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 730.000,- tot € 745.000,-
Woonoppervlakte 124 m2 tot 125 m2
Voorzieningen
Parkeren Parkeerplaats
Eigendom Volle eigendom
Verwarming Vloerverwarming
Balkon 10 tot 15 m2
Overige Lift