Waterfront Dalfsen

Dalfsen - Dalfsen
Actueel aanbod

tot € 705.000,-

Over dit project

Het Waterfront in Dalfsen. Een gebied dat ligt tussen het centrum van het dorp en de rivier de Vecht. Een bijzondere locatie, naast het nieuwe gemeentehuis, aan het water. Dit gebied verandert ingrijpend. Over ongeveer 5 jaar zal het Waterfront gebied een heel andere aanblik hebben.

Waterfront krijgt een dorps karakter. Het oude gemeentehuis en de gesloopte Eshuis fabriek worden vervangen door in totaal ca. 32 woningen, 42 appartementen, horeca en winkels. Dit verdeeld over 5 bouwdelen in het project. De nieuwe woningen zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. Naast koopwoningen worden er ook huurwoningen gerealiseerd. In het plangebied komt ook een supermarkt. Samen met een totaal nieuw ingerichte openbare ruimte krijgt Waterfront het karakter van een levendig dorpscentrum.

Bouwdeel 1 en 2 zijn als eerste gerealiseerd.

Bouwdeel 1
Een complex met op de begane grond winkelruimte en en op de 1e en 2e verdieping zullen huurappartementen worden gerealiseerd.

Bouwdeel 2
In dit bouwdeel zijn 12 woningen gerealiseerd:
- 4 rijwoningen
- 3 vrijstaande woningen
- 2 geschakelde vrijstaande woningen
- 3 maisonnettes

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waterfront Dalfsen
Koopwoningen
49 (waarvan 50 beschikbaar)
Prijs tot
€ 705.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Maisonnette, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dalfsen.

Aanmelden