Wonen & Werken aan de Kampmansweg

Dalfsen - Dalfsen
Actueel aanbod

Kenmerken

Kaveloppervlak
1675 - 1970m2

Over dit project

Wonen en werken in Dalfsen!
Op één van de mooiste plekken in Dalfsen kunt u het wonen én werken combineren. Volop groen en ruimte in een prettige woonomgeving. Dit is een unieke kans om uw wensen te verwezenlijken.

De woning zal voor op de kavel (aan de kant van de Kampmansweg) worden gebouwd zodat u tuin op het zuiden is georiënteerd. Een zeer prettige bijkomstigheid van deze opzet.

Aan de Kampmansweg zijn momenteel nog 2 kavels beschikbaar. Deze kavels hebben afmetingen van 1.675 m2 tot 1.970 m2 en bieden voor ondernemers een diversiteit aan mogelijkheden.

Dalfsen is een prachtig en groen dorp dat een fantastische ligging aan de Vecht heeft. Het dorp kent vele, actieve lokale ondernemers. Dalfsen beschikt over een treinstation en ligt onder de rook van Zwolle, zo zijn A-wegen binnen 15 minuten bereikbaar. Kortom, een ondernemend dorp op een A-locatie.

De impressies van de woningen zijn 'slechts' voorbeelden. U kunt bouwen geheel naar eigen stijl en smaak.

De beschikbare kavels:
Kavel 1,1 deze is groot 1675 m2 koopsom bedraagt € 242.875,= excl. 21% BTW
Kavel 1,4 deze is groot 1960 m2 prijs op aanvraag

Vanzelfsprekend zijn er wat 'spelregels' ten aanzien van het bouwen zoals de grootte van de woning en het te bouwen bijgebouw dan wel bedrijfshal. Mocht u meer willen weten, neem gerust contact op met ons kantoor. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen & Werken aan de Kampmansweg
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dalfsen.

Aanmelden