Kleine Veer

Dalfsen - Dalfsen
Archief

€ 279.000,- tot € 536.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
127 - 165m2
Kaveloppervlak
170 - 435m2
Inhoud
490 - 690m3

Over dit project

WONEN IN KLEINE VEER

Op een bijzondere locatie, op loopafstand van het dorpshart van Dalfsen, ontwikkelt Loostad Vastgoedontwikkeling nieuwbouwplan Kleine Veer: een gezellig en kleinschalig plan met 12 karakteristieke woningen in verschillende prijscategorieën.

Kleine Veer is gelegen op de voormalige locatie van basisschool Het Kleine Veer. Een wel bekende locatie voor de inwoners van Dalfsen en omgeving. De naam Kleine Veer is ontleend aan de naam van het Oude Veerhuis, dat aan de andere kant van de Vecht staat. Van oudsher kwam de overtocht op deze plek aan. Met de ontwikkeling van 12 bijzondere woningen krijgt de locatie nu een mooi nieuwe bestemming.

Het plan omvat 10 twee-onder-één-kapwoningen in verschillende types en twee vrijstaande woningen. Ideaal voor gezinnen, maar ook voor senioren, dankzij de levensloopbestendige optiemogelijkheden. Zo is het mogelijk om optioneel een bad- en slaapkamer op de begane grond te creëren i.p.v. een garage.

Nieuwbouwplan Kleine Veer wordt omringd door de Baarsmastraat, de Prins Bernhardstraat en de Bruinleeuwstraat. Drie levendige straatjes met het sfeervolle dorpshart van Dalfsen om de hoek. Hier is het dorps wonen met het gemak van de dagelijkse voorzieningen op loop- of fietsafstand.

Dalfsen ligt aan rivier de Vecht, middenin het Overijsselse Vechtdal, tussen de steden Zwolle en Ommen. Rijk aan water, groen en historie om eindeloos van te genieten, een perfecte plek dus! Ontdek Dalfsen en de omgeving te voet of op de fiets, of pak de auto, bus of trein richting de omliggende steden.

Programma:
BAARSMASTRAAT:
4 RUIME TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN
(zonder garage)

PRINS BERNHARDSTRAAT:
4 RIANTE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN & 1 ROYALE VRIJSTAANDE WONING
(alle woningen hebben in de basis een garage welke optioneel om te bouwen is tot een bad- en slaapkamer op de begane grond)

BRUINLEEUWSTRAAT:
2 RIANTE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN & 1 ROYALE VRIJSTAANDE WONING
(alle woningen hebben in de basis een garage welke optioneel om te bouwen is tot een bad- en slaapkamer op de begane grond)


Verkoop & Inlichtingen
Ten Hag
Vispoortenplas 8
8011 TH Zwolle
038-4269988
zwolle@tenhag.nl
www.tenhag.nl

Jeanette Visscher Makelaars
Bloemendalstraat 3
7721 AL Dalfsen
0529-438777
info@jvma.nl
www.jvma.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kleine Veer
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 279.000,- tot € 536.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dalfsen.

Aanmelden