Kleine Veer

Dalfsen - Dalfsen
Actueel aanbod

€ 279.000,- tot € 536.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
127 - 165m2
Kaveloppervlak
170 - 435m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

WELKOM IN NIEUWBOUWPLAN KLEINE VEER

Op een bijzondere locatie, op loopafstand van het dorpshart van Dalfsen, ontwikkelt Loostad Vastgoedontwikkeling nieuwbouwplan Kleine Veer: een gezellig en kleinschalig plan met 12 karakteristieke woningen in verschillende prijscategorieën.

Kleine Veer is gelegen op de voormalige locatie van basisschool Het Kleine Veer. Een wel bekende locatie voor de inwoners van Dalfsen en omgeving. De naam Kleine Veer is ontleend aan de naam van het Oude Veerhuis, dat aan de andere kant van de Vecht staat. Van oudsher kwam de overtocht op deze plek aan. Met de ontwikkeling van 12 bijzondere woningen krijgt de locatie nu een mooi nieuwe bestemming.

Het plan omvat 10 twee-onder-één-kapwoningen in verschillende types en twee vrijstaande woningen. Ideaal voor gezinnen, maar ook voor senioren, dankzij de levensloopbestendige optiemogelijkheden. Zo is het mogelijk om optioneel een bad- en slaapkamer op de begane grond te creëren i.p.v. een garage.

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de start verkoop van Kleine Veer in volle gang. We houden u graag op de hoogte van de voortgang. Ga voor meer informatie naar: www.woneninkleineveer.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kleine Veer
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 279.000,- tot € 536.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Kantoor
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dalfsen.

Aanmelden