Lokaal nieuws woensdag 27 januari 2021

Bouwen is ontwikkelen

Het kan best voorkomen dat je woning op enig moment niet meer aan je eisen voldoet. Tijd om te gaan (ver)bouwen of renoveren om je huis aan je levensfase aan te passen.

Dat het leven bestaat uit allemaal fases, daar zijn we het allemaal wel over eens. Tijdens die fases groeit een huis (of een ruimte in huis) met je mee.

Misschien ben je ooit wel begonnen met een studentenkamer die je deelde met je huisgenoten of heb je eerst een huis gehuurd, maar ben je nu de trotse bezitter van je eigen stekkie. Misschien woon je al jaren in hetzelfde huis, maar zijn de kinderen groot geworden of zelfs de deur al uit. Elke fase vraagt de nodige aandacht en investering.

Lees het volledige bericht op

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dalfsen.

Aanmelden