Lokaal nieuws woensdag 16 december 2020 Bron: Samen met Lisanne regel ik al enkele jaren de aankleding en decoratie voor hotel Zwartewater in Zwar

Kerst arrangement

Er zijn zoveel manieren te bedenken voor een mooie versiering met kerst, maar wat kan er nu op tegen een prachtig kerstarrangement met bloemen?

Samen met Lisanne regel ik al enkele jaren de aankleding en decoratie voor hotel Zwartewater in Zwartsluis. Met veel enthousiasme en plezier hebben we dit altijd gedaan.

In de rubriek ‘aanstormend talent’ kreeg ze een podium en daar vertelt ze enthousiast over haar toekomstdroom. Het arrangement is gemaakt in de stijltrend * Crazy Illusions.

 

Lees het volledige bericht op Samen met Lisanne regel ik al enkele jaren de aankleding en decoratie voor hotel Zwartewater in Zwar

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dalfsen.

Aanmelden