Lokaal nieuws dinsdag 08 december 2020

Winkel restyling

De etalage van een winkel moet uitnodigen om naar binnen te gaan (en te blijven). De uitstraling in de winkel moet kloppen met de producten die er worden verkocht.

Mijn loopbaan in de interieurbranche is jaren geleden begonnen als verkoopmedewerker bij de Hubo. Een doe-het-zelf winkel met een breed assortiment. Deze Hubo was met name gespecialiseerd in verf- en technisch advies (omdat het voorheen een verfspeciaalzaak was). Tot voor kort gaf ik advies vanuit Decokay (woonspeciaalzaak) als zelfstandig stylist en ik vind het geven van kleuradvies nog steeds één van de leukste werkzaamheden. Je ziet gelijk resultaat als er kleur in een interieur wordt toegepast.

Lees het volledige bericht op

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dalfsen.

Aanmelden