Lokaal nieuws donderdag 26 november 2020

Stalenbibliotheek

Eén van de belangrijkste onderdelen van een interieuradvies is de combinatie van kleuren en materialen. Het combineren van deze twee is van invloed op hoe een interieur op iemand overkomt.

Liefde voor kleur en materiaal zit in mijn DNA. Ik kan me nog goed herinneren dat ik als meisje van 9 (zo’n 30 jaar geleden : )) een rood met roze kledingcombinatie droeg naar school. In die tijd kon dat écht niet! En ook schilderde ik op tienerleeftijd een wand in mijn slaapkamer een terra kleur, terwijl grijs “in de mode” was. Tegenwoordig kan bijna alles qua kleur- en materiaalcombinatie. Zowel in kleding als het interieur. De juiste balans is daarin erg belangrijk. Daarnaast heeft het natuurlijk te maken met een ‘durf factor’ en soms is het fijn als je daar een handje bij wordt geholpen ; )

 

 

Lees het volledige bericht op

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dalfsen.

Aanmelden